Voor iedereen die vaak alledaagse vragen heeft is er VraagApp. Vragen worden snel en goed beantwoord door vrijwilligers. Om vragen te kunnen stellen is een abonnement nodig. Maar vanaf nu kan iedereen VraagApp een maand gratis uitproberen.

Aanleiding

2 miljoen Nederlanders vinden de samenleving ingewikkeld. Bijvoorbeeld mensen met een lichte verstandelijke beperking, mensen die laaggeletterd zijn, ouderen of jongeren die op zichzelf moeten gaan wonen. Ze hebben vaak alledaagse vragen. Bijvoorbeeld over het Openbaar Vervoer, het huishouden, een brief of regels & wetten. Veel van deze mensen hebben een smartphone.

Oplossing

Met VraagApp hebben ze snel antwoord van vrijwilligers. Een vraag wordt ingesproken of ingetypt en gaat naar 5 vrijwilligers tegelijk. De eerste die de vraag accepteert komt in een chatcontact met de vragensteller. 75% Van de vragen wordt binnen 30 minuten opgepakt.
Vragenstellers beoordelen de antwoorden met een gemiddelde van 4,1 uit 5. VraagApp won onlangs de Dutch Interactive Award en is verkozen tot een van de 100 meest innovatie bedrijven van Nederland.

Gratis

Om vragen te kunnen stellen is een abonnement nodig. Steeds meer instellingen en gemeenten kopen abonnementen en delen deze gratis uit aan hun cliënten / burgers. Als je geen gratis abonnement kan krijgen betaal je €12 per jaar. Wil je eerst uitproberen of VraagApp iets voor je is, dan kan je vanaf nu een maand gratis de app gebruiken. Ga naar vraagapp.nl/gratis en stel binnen 5 minuten je eerste vraag.