HERHAALDE OPROEP, REAGEER UITERLIJK 19 MAART.

Steeds meer mensen vinden de samenleving complex.  Digitalisering is een belangrijke oorzaak. Maar ik zie digitalisering als oplossing. Voor meer zelfstandigheid en een betere kwaliteit van leven voor mensen met een cognitieve beperking. Word jij per direct mijn rechterhand?

De recent opgerichte sociale start-up 3 Times Impact ontwikkelt innovatieve producten en diensten voor mensen met een afstand tot de samenleving. Ik ben 1 maart gestart  met de ontwikkeling en introductie van Vraagapp, een online service waarmee mensen met een cognitieve beperking (zoals mensen met een licht verstandelijke beperking) binnen 5 minuten antwoord hebben van vrijwilligers op hun alledaagse vragen. (zie voor de uitleg https://vimeo.com/194695841 waar Vraagapp nog Denktank heet)

Voor de ontwikkeling en introductie van Vraagapp ben ik op zoek naar een ambitieuze (junior) onderzoeker / communitymanager / coördinator die samen met ondergetekende, de belangenvereniging LFB en al onze partners van Vraagapp een (inter)nationaal succes wil maken.

Je werkzaamheden zullen in de eerste zes maanden voornamelijk bestaan uit het organiseren en begeleiden van testpanels, het onderzoeken en uitvragen van hun behoeften, het terugkoppelen van hun wensen aan de ontwikkelaars en het coördineren van PR-activiteiten door mensen uit de doelgroep. Na lancering van de online service ben je naar verwachting aanspreekpunt voor de community van PR-medewerkers, moderatoren, hulpvragers en vrijwilligers.

Gezien de fase van de sociale onderneming zal er in eerste instantie een arbeidscontract voor 7 maanden voor 2-3 dagen in de week worden afgesloten, tegen een minimum loon. De functie kan eventueel gecombineerd worden met stage / onderzoek binnen 3 Times Impact voor de andere dagen van de week.

Bij groei van de onderneming en goed functioneren zal de zwaarte en variatie van de functie, het salaris en het aantal werkdagen toenemen. Tevens is er dan een mogelijkheid tot het verkrijgen van certificaten van aandelen van de sociale onderneming.

Onze ideale kandidaat:
– Heeft zeer goede sociale en communicatievaardigheden
– Heeft ervaring met de doelgroep (mensen met een licht verstandelijke beperking) of aanverwante doelgroepen (ouderen, mensen met psychische kwetsbaarheid)
– Is flexibel (geen 9-5 mentaliteit)
– Heeft HBO / WO opleidingsniveau
– Heeft ervaring met het organiseren en uitvoeren van interviewsessies en bijeenkomsten
– Heeft ervaring met het aansturen of begeleiden van derden (vrijwilligers, collega’s, cliënten)
– Is leergierig, creatief, een netwerker en een aanpakker
– Is een ervaren social media gebruiker
– Is op korte termijn beschikbaar
– Kennis en ervaring met lean start-up methodiek is een grote pré
– Kennis van Duits, Spaans of Frans is een pré
– Ervaring met InDesign, Photoshop ed is een pré

Wat we bieden:
– Werk dat er toe doet
– De mogelijkheid om aan de basis te staan van een prachtige sociale innovatie
– Inspirerende en dynamische werk- en leeromgeving (Impact Hub Amsterdam)
– Zelfstandigheid
– Begeleiding door een ervaren onderzoeker / lean-start up specialist en door ondergetekende
– Informele organisatie
– Oneindige doorgroeimogelijkheden

Start:
Zo spoedig mogelijk

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en je motivatie uiterlijk 19 maart 2017 naar: Frank Schalken, frank.schalken@3timesimpact.nl.

Sollicitatiegesprekken staan gepland  in de week van 20 maart..

Ik kijk uit naar je reactie!

Frank Schalken

06-43541970