Met de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden

– Reeds vervuld –

Heb je minimaal drie jaar ervaring met sales, bij voorkeur binnen de Zorg, Social Domein of Lokale Overheid en wil je samen met ons Nederland veroveren?

Wij zijn een landelijk opererende social health tech start-up. Met onze online tool VraagApp hebben kwetsbare burgers snel antwoord van vrijwilligers op hun alledaagse vragen. Zodat ze zelfstandiger kunnen leven en meer zelfvertrouwen ervaren. Het concept staat als een huis en is al met vele prijzen onderscheiden. Jij mag ervoor gaan zorgen dat dit omgezet gaat worden in samenwerkingscontracten met gemeenten, zorginstellingen én bedrijven (met veel werknemers met een achterstand tot de arbeidsmarkt). Zodat alle kwetsbare Nederlanders straks via hun gemeente, zorginstelling of werkgever een gratis abonnement kunnen krijgen om vragen te stellen.

De sales en marketingactiviteiten vielen tot nu toe onder de CEO maar hij is er van overtuigd dat anderen daar beter in zijn. Wij zijn daarom per direct op zoek naar een Sales & Marketing Manager.

Wat ga je doen?

Als eindverantwoordelijke op het gebied van Sales en Marketing ben je verantwoordelijk voor het branden en verkopen van VraagApp in een B2B -omgeving waardoor nieuwe klanten en omzet gerealiseerd worden. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • De strategie van VraagApp vertalen naar een concreet Marketing & Sales strategie
 • Het verzorgen van het volledige salestraject, van het generen van leads tot en met het sluiten van de deals.
 • Het ontwikkelen van marketing- en communicatieactiviteiten die het salesproces ondersteunen.

Wie ben je?

 • Je gelooft in onze missie en het product VraagApp.
 • Je hebt een afgeronde bachelor of masteropleiding.
 • Je weet hoe de financieringsstromen lopen in de Zorg of het Sociaal Domein.
 • Je bent minimaal drie jaar succesvol geweest in sales, bij voorkeur binnen Zorg, Sociaal Domein en/of Lokale Overheid.
 • Je bent ambitieus, klantgericht, pro-actief, kan goed luisteren, hebt overtuigingskracht en weet ook wanneer je te opdringerig wordt.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkings- en presentatievaardigheden.
 • Je kan goed zelfstandig werken en voelt aan waarover je in overleg moet gaan met je collega’s.
 • Je werkt planmatig en je hebt de juiste skills om deals te sluiten.
 • Je bent zelf al een tijdje een netwerk aan het opbouwen met mensen die beslissen of de beslisser adviseren.

Wat mag je verwachten?

 • Veel voldoening omdat je een product verkoopt dat er toe doet!
 • Flexibele werktijden
 • Een functie voor 20-32 uur in de week met in de toekomst de mogelijkheid tot uitbreiding.
 • Een uitdagende zelfstandige functie in een groeiend bedrijf.
 • Een CEO die zijn ervaring met sales en marketing binnen de sector met je zal delen en beschikbaar is om bij grote prospects te ondersteunen om de slagingskans te vergroten.
 • Je bent veel onderweg en hebt regelmatig contact met je collega’s. Zo ben je tenminste een keer per week op ons inspirerende ‘kantoor’ bij Impact Hub Amsterdam.
 • Passende vergoeding.
 • Contractvorm en -duur in overleg.
 • Een ambitieuze, plezierige en betrokken werkomgeving met hele leuke collega’s.
 • De mogelijkheid om na gebleken persoonlijke klik en zakelijk succes als aandeelhouder mede-eigenaar te worden van 3 Times Impact, aanbieder van VraagApp.

Wie zijn wij?

Technologie maakt het leven ingewikkeld voor veel mensen. Wij zorgen dat technologie het leven weer makkelijk maakt.

VraagApp is ontwikkeld omdat steeds meer mensen de samenleving ingewikkeld vinden. Het gaat naar schatting om 2,5 miljoen Nederlanders. Bijvoorbeeld mensen met een lichte verstandelijke beperking, laaggeletterden, ouderen en jongeren uit de jeugdzorg die op zichzelf moeten wonen. De belangrijkste reden daarvoor is de toegenomen digitalisering.
Met de app hebben kwetsbare burgers snel antwoord van vrijwilligers op hun alledaagse vragen. Een vraag kan gesteld worden via tekst of spraak. Via algoritmen komt de vraag bij een flexibele vrijwilliger met kennis, tijd en zin: mensen die wel iets goed willen doen voor anderen, maar niet op de traditionele manier waarbij ze zich voor langere tijd moeten committeren.

VraagApp is in oktober 2017 landelijk gelanceerd. De ervaringen zijn zeer positief. 75 procent van de vragen wordt al binnen 30 minuten door een vrijwilliger opgepakt. Antwoorden worden door de vragenstellers beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 4,1 (schaal 1-5). Uit onderzoek blijkt dat VraagApp veel mensen ontstrest en dat zij een toename in zelfstandigheid en zelfvertrouwen ervaren. Er zijn steeds meer organisaties en gemeenten (o.a. Amsterdam en Rotterdam) die VraagApp gratis beschikbaar stellen aan kwetsbare burgers.

VraagApp won de Dutch Interactive Award, de Digi Omarmprijs (beste online tool tegen arfmoede) de ‘Beste app voor iedereen’ verkiezing en is verkozen tot één van de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland. VraagApp is ook genomineerd voor de World Summit Awards van de Verenigde Naties (beste online initiatief voor inclusie en empowerment) en de Nederlandse Privacy Award.

VraagApp is op dit moment het enige product van 3 Times Impact. Naast de oprichter / directeur werken daar op dit moment een implementatiemanager (voor de dagelijkse operatie) en een community supporter. Daaromheen werken we met een flexibele schil van voorlichters en moderatoren (mensen met een verstandelijke beperking), designers, ontwikkelaars en een privacy-expert.

Reageren?

Heb je interesse? Stuur dan je CV met korte motivatie z.s.m. maar in ieder geval voor 17 april naar frank@vraagapp.nl. Vragen over de vacature kan je ook stellen via 06-43541970.