Installeer VraagApp op iPad begeleider

Let op!

VraagApp is een app die bedoeld is voor je snartphone. Hij blijkt voor begeleiders ook te werken op een iPad. Je iPad is dan een soort grote telefoon. De lay-out is niet optimaal op een iPad en het icoontje van de app is ook anders dan op een smartphone. Technisch werkt alles wel goed. Installeer VraagApp alleen op je iPad als je geen mogelijkheid hebt om VraagApp te downloaden op je iPhone of Android smartphone.

VraagApp installeren op iPad

Stap 1

Stuur een mail met je gegevens en 06-nummer van je telefoon naar de VraagApp-beheerder van je instelling: vraagapp@je-instellingsnaam.nl.

Stap 2

Je krijgt een sms dat je geautoriseerd bent om abonnementen aan cliënten te geven. Download VraagApp op je iPad. Zit je nu op die iPad? Klik dan op de link ‘Download in de App Store’ hieronder om VraagApp te downloaden.

Stap 3

Open de app op je iPad en selecteer onderaan ‘ik ben begeleider’. Doorloop de aanmeldprocedure. Als je gevraagd wordt om je 06-nummer in te voeren, vul je je 06-nummer in waar je de sms op ontvangen hebt.

Stap 4

Lees de tips en deel eenvoudig abonnementen uit aan je cliënten via VraagApp op je iPad .  Zij kunnen vervolgens VraagApp downloaden op hun smartphone en direct VraagApp gebruiken om hun zelfstandigheid te vergroten.

Kom je er niet uit, neem dan  contact met ons op.

Waarom VraagApp

Wat is VraagApp