En ontvang een jaar lang gratis VraagApp!

Veel mensen met een lichte verstandelijke beperking vinden de samenleving complex. Ze hebben vaak vragen. Bijvoorbeeld over brieven, wetten en regels, openbaar vervoer of het huishouden. Veel van die vragen stellen ze aan begeleiders of familie.

Met VraagApp kunnen ze vanaf september hun alledaagse vragen stellen aan een community van vrijwilligers. Ze hebben snel antwoord op hun vraag. Zo worden ze minder afhankelijk van familie en begeleiders.

Om VraagApp zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de behoeften van familie willen wij op korte termijn interviews inplannen met familieleden. We willen graag leren welke rol familie nu speelt in het leven van mensen met een lichte verstandelijke beperking, aan welke wensen VraagApp moet voldoen, hoe we VraagApp het best kunnen introduceren en welke rol familie kan spelen in het stimuleren van het gebruik van VraagApp.

Het telefonische interview duurt naar schatting 30 minuten. Als dank voor je deelname kan je zoon, dochter, broer of zus vanaf september een jaar lang gratis VraagApp gebruiken.

Doe je mee?

Of heb je nog een vraag?  Neem dan contact op met Joëlle Lafeber via mail of bel 06-818 06 820.